Masz problem ze swoimi butami ? Nie wiesz, czy można je naprawić, lub dokonać przeróbki ?? Zamieść dokładne zdjęcia, oraz opisz szczegółowo problem, a być może zdołamy Ci pomóc.
Pytanie Nietypowe fleki do balerin
- admin
- Wylogowany
Mniej
Więcej
przez admin
admin stworzył temat: Nietypowe fleki do balerin
Pytanie Klientki :
Witam, kupiłam nie dawno baleriny w Badurze z plastikowym obcasem,
okazało się że nigdzie nie mogę dostać fleków, i trochę mnie to zmartwiło.
Wiem że można zrobić stały obcas z wypełnieniem itd. ale to już w
ostateczności jak nigdzie nie dostanę wymiennych fleków.
Przesyłam również zdjęcia, nie wiem czy maja Państwo taki typ fleków,
(nie musi on być z tyloma bolcami) może być dwa z przodu po bokach i
jeden z tylu żeby się trzymały. Może się coś znajdzie na kształt, i wymiar
podobne ? Szukałam po szewcach w Warszawie ale ponoć takiego nie ma
w hurtowni.
Witam, kupiłam nie dawno baleriny w Badurze z plastikowym obcasem,
okazało się że nigdzie nie mogę dostać fleków, i trochę mnie to zmartwiło.
Wiem że można zrobić stały obcas z wypełnieniem itd. ale to już w
ostateczności jak nigdzie nie dostanę wymiennych fleków.
Przesyłam również zdjęcia, nie wiem czy maja Państwo taki typ fleków,
(nie musi on być z tyloma bolcami) może być dwa z przodu po bokach i
jeden z tylu żeby się trzymały. Może się coś znajdzie na kształt, i wymiar
podobne ? Szukałam po szewcach w Warszawie ale ponoć takiego nie ma
w hurtowni.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- admin
- Wylogowany
Mniej
Więcej
przez admin
admin odpowiedział w temacie: Nietypowe fleki do balerin
Fleki, o które pyta Klientka, są robione przez producenta pod konkretny model obcasów.
W naszym serwisie nie prowadzimy sprzedaży gotowych fleków, z kilku istotnych przyczyn :
- na rynku występuje bardzo duża ilość obcasów i nie sposób by mieć wszystkie rozmiary, trzeba uwzględniać odległości od bolców, ilość bolców we flekach, itp.
- najczęściej materiał stosowany na takie fleki nie jest wysokiej jakości i bardzo często dochodzi do szybkiego starcia fleków
- brak możliwości zastosowania gwarancji na montaż fleków
- bardzo mały komfort chodzenia w butach z gotowymi flekami
Jakie wobec tego jest rozwiązanie ??
Otóż wymiana fleków w serwisie jest jedną z podstawowych usług. Niemniej jednak, wszystkie fleki które wymieniamy w obcasach, są flekami dorabianymi.
Materiały stosowane przez nas na fleki należą do najlepszych na rynku. W niektórych przypadkach, wymienione fleki służą już przez całą długość życia butów. Poza tym, istnieje duża możliwość spersonalizowania oczekiwać klientów, wobec tego jakiego rodzaju fleki mają być zastosowane.
W ostatnim czasie polecamy szczególnie fleki trójwarstwowe z wbudowaną warstwą antishocka. Klientki są nimi zachwycone. Jesteśmy jednym z nielicznych serwisów szewskich w Polsce, który posiada tego typu materiał.
W naszym serwisie nie prowadzimy sprzedaży gotowych fleków, z kilku istotnych przyczyn :
- na rynku występuje bardzo duża ilość obcasów i nie sposób by mieć wszystkie rozmiary, trzeba uwzględniać odległości od bolców, ilość bolców we flekach, itp.
- najczęściej materiał stosowany na takie fleki nie jest wysokiej jakości i bardzo często dochodzi do szybkiego starcia fleków
- brak możliwości zastosowania gwarancji na montaż fleków
- bardzo mały komfort chodzenia w butach z gotowymi flekami
Jakie wobec tego jest rozwiązanie ??
Otóż wymiana fleków w serwisie jest jedną z podstawowych usług. Niemniej jednak, wszystkie fleki które wymieniamy w obcasach, są flekami dorabianymi.
Materiały stosowane przez nas na fleki należą do najlepszych na rynku. W niektórych przypadkach, wymienione fleki służą już przez całą długość życia butów. Poza tym, istnieje duża możliwość spersonalizowania oczekiwać klientów, wobec tego jakiego rodzaju fleki mają być zastosowane.
W ostatnim czasie polecamy szczególnie fleki trójwarstwowe z wbudowaną warstwą antishocka. Klientki są nimi zachwycone. Jesteśmy jednym z nielicznych serwisów szewskich w Polsce, który posiada tego typu materiał.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.